2014.a Junior1600 klassist lahkub Mart Tikkerbär, siseneb Robert Reinsalu – EST RX

2014.a Junior1600 klassist lahkub Mart Tikkerbär, siseneb Robert Reinsalu

Mart Tikkerbär jätab 2014.a Junior1600 klassi astub suure sammu edasi, liikudes oma uue Mitsubishi Lancer Evo6-ga SuperCar klassi. Samal ajal ei jää Junior1600 klassis koht tühjaks, kuna uue Ford Ka-ga asub sinna noorvõistleja Robert Reinsalu (14).

Robert Reinsalu poolt juhitav Ford Ka valmib Reinsalu Spordi garaažis 2014.hooajaks, kus auto ehitamisega tegelevad igapäevaselt mehaanikud Denes Truu ja Indrek Saaren.

Mart Tikkerbär on endale seadnud eesmärgiks 2014.a osaleda Eesti meistrivõistlustel rallikrossis aga ka rallis ja Soomes toimuvas F-Cup sarjas. Kui autoga tegelevad mehaanikud Martin Tikkerbär ja Targo Pajur, siis samal ajal tegeleb Mart enda füüsilise vormi parandamisega. Nimelt mängib ta saalijalgpalli, plaanib osaleda jääraja karikavõistlustel ning sõita treeningule ka välismaale.

Robert Reinsalu hoiab end vormis tehes samuti igapäevaselt trenni, samuti soovib noormees osaleda jääraja võistlustel. Mõlemad peavad enda suurimaks toetajaks eelkõige perekonda, Mart Tikkerbäri toetab Tikkri Pubi ning Robert Reinsalu toetavad Paadi Pagar ja Reinsalu Sport.

Oma seniseks parimaks saavutuseks peab Robert Reinsalu noortesarja Noored Roolis Citymotors Cupil 2013.a etapil saavutatud II kohta. Mart Tikkerbäri parim tulemus on Eesti meistrivõistlustel rallikrossis Junior1600 klassis ja rallisprindi meistrivõistlustel 2WD klassis saavutatud II kohti.

Oma tulevastele konkurentidele SuperCar klassis soovib Mart Tikkerbär öelda: “hoidke alt! siit ma tulen!” ning Robert Reinsalu soovib oma tulevastele konkurentidele: “edu!”.